Betöltés...


Belépés a KERAMAX Fürdőszoba- és építőanyag B2B webáruházba »

A Kovács Tüzép Kft. hagyományos családi vállalkozás. 
A cég hat saját üzlettel rendelkezik, amelyek a Tisza-tó vonzáskörzetében, Egerben és Budapesten helyezkednek el.

A cég 1990 óta folyamatosan fejleszti üzleteit és bővíti nagykereskedelmi hálózatát. A Kovács Tüzép Kft. Magyarországon közel 200 viszonteladóval dolgozik együtt. Szlovákiában 2009-ben kezdte meg tevékenységét, abból a célból, hogy a magyarországihoz hasonló viszonteladói hálózatot építsen ki.

Termékek és minőség

A Kovács Tüzép Kft. termékskálája rendkívül széles, a hidegburkolatok területén kiemelkedően magas választékot biztosít a legolcsóbb - diszkont - kategóriától a luxus kategóriáig. Emellett a hidegburkolásnál használatos egyéb segédanyagokra és fürdőszobai kiegészítőkre (szaniter, zuhanykabin stb.) is több lehetőséget kínál.
A vállalkozás a hidegburkolatok mellett hagyományos építőanyagok forgalmazásával foglalkozik. A Kovács Tüzép Kft. 2007-ben csatlakozott az Új-Ház Zrt. országos építőanyag-kereskedelmi hálózatához, amely konzorcium Magyarország egyik legjelentősebb építőanyag-kereskedelmi összefogása.
A vállalkozás folyamatosan lépést tartva a hidegburkolat- és az építő-ipar fejlődésével folyamatosan bővíti árukészletét újabb és újabb termékekkel, valamint kedvezményezi az élenjáró építési technológiák alkalmazását és terjesztését. A vezetőség annak érdekében, hogy követni tudja a világtrendeket, részt vesz a különböző nemzetközi szakmai kiállításokon és fórumokon.

Cégfilozófia

A cég alapfilozófiája szerint a legfontosabb a korrekt minőség, a vevők színvonalas kiszolgálása, a elfogadható ár és érték arány. A Kovács Tüzép Kft. folyamatosan törekszik arra, hogy termékei minden minőségi kategóriában a legjobb árral rendelkezzenek. Ennek érdekében a Kovács Tüzép Kft. akár egyedi gyártásokat is indít, valamint a szokványostól eltérő beszerzési csatornákat használ.

A vállalkozás kereskedelmi alapelve, hogy partnerei a termékeket saját készletükről árulják annak érdekében, hogy a napjaink kiélezett piaci helyzetében a készletezéssel piaci előnyre tegyenek szert.

Szolgáltatás

A Kovács Tüzép Kft. területi képviselői folyamatosan tartják a kapcsolatot a partnerekkel, igyekeznek mindenben a segítségükre lenni (újdonságok bemutatása, akciók ismertetése, reklamációk kezelése stb.).
A cég belső működése szilárd talapzaton áll. A Kovács Tüzép Kft. dolgozói jól képzett és a szakmában jártas szakemberek. A vállalkozás által használt magas színvonalú Oracle integrált vállalatirányítási rendszer - amely a nagykereskedelmi webáruházzal is kommunikál - pedig még inkább hozzájárul a kollégák munkájának sikeres elvégzéséhez, valamint ahhoz, hogy a vevőket a már megszokottól is magasabb színvonalon kiszolgálja.

A Kovács Tüzép Kft. külső szemmel

A vállalkozás megbízhatóságáról, valamint színvonalas és sikeres működéséről három minősítés és egy díj elnyerése is tanúbizonyosságot adott: a vállalkozás elnyerte 2004-ben és 2008-ban a Figyelő Csoport (Magyarország egyik legelismertebb gazdasági magazinja) kis- és közép-vállalkozások működését értékelő Üzlet & Siker Minősített Vállalkozása díjat, valamint a Nemzetközi Szabványosítási Szervezet által kibocsátott minősítést, az ISO 9001-et. 2010-ben pedig a Kovács Tüzép Kft. ügyvezetője - a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége által kibocsájtott - az Év Vállalkozója díját vehette át.

Elérhetőségeink (nagykereskedelem):

Területi képviselőink

Potor Éva

területi vezető
(Észak-Magyarország)
Mobil: (30) 545-1124
Fax: (36) 515-916

Nagykereskedelmi iroda

Kovács Viktor

nagykereskedelmi vezető

Mobil: (30) 240-9552
Fax: (36) 515-916
E-mail:

Juhász Anita

logisztikai referens (túrajárat, nemzetközi fuvarszervezés)

Mobil: (30) 586-6061
Tel.: (36) 515-919
Fax: (36) 515-916
E-mail:

Csohány Gábor

Projekt- és viszonteladói értékesítő

Mobil: (30) 280-0162
Tel.: (36) 515-919
Fax: (36) 515-916
E-mail:

Nagy Judit

logisztikai referens

Mobil: (30) 586-6061
Tel.: (36) 515-919
Fax: (36) 515-916
E-mail:

Szecskó Katalin

építőanyag nagykereskedelmi referens (építőanyagok értékesítése)

Mobil: (30) 501-7944
Tel.: (36) 515-096
Fax: (36) 515-916
E-mail: