Betöltés...

A társasházról röviden:

Egerben, a Cifra hóstya városrészen, 1638/1 helyrajzi számon, a Régi Cifrakapu u. 32. szám alatt 7 lakásos társasház épül, 47 és 80 m2 közötti lakásokkal.

A társasház 2 emeletes lesz, földszint, első emelet és tetőtér beépítésű. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz. Minden lakás ára tartalmaz egy gépkocsi parkolót a zárt udvaron, valamint két közös tárolót a kerékpároknak és babakocsiknak. A lakások, valamint a tároló helyiségek a lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg. A kapualjban kerülnek elhelyezésre a hulladék gyűjtők.


Az építkezés helyszíne: Eger, Régi Cifrakapu u. 32.

Az építkezés megkezdése: 2018. tavasz
A lakások tervezett átadása: 2019. tavasz


Kérdése van?
Keressen bizalommal!

Értékálló befektetés minőségi építőanyagokból

Kertvárosi negyedben, Eger belvárosához közel, a Cifra hóstyán, minőségi alapanyagokból építjük. Műszaki tartalomról részletesen

Az ár tartalmazza a zárt udvari, térkövezett parkolóhelyet és a tárolót minden lakáshoz

Az autóját biztonságban, zárt udvarában tudhatja. A lakások ára tartalmazza a távirányítóval nyitható bejárati kaput is.

Alaposan megtervezve, lakások 47 és 80 m2 között

Kényelmes elrendezésű, napos otthonok kerülnek átadásra, 47 és 80 m2 között. Valamennyi lakáshoz erkély tartozik! Lakásokról részletesen

A belvároshoz közel

Mindössze pár perc autóval, 15 perc gyalogosan a történelmi Belváros és a Dobó tér! A kórház is 3 perc alatt elérhető autóval.

Csendes, nyugalmas belső udvar

A kerítéssel körbekerített belső udvaron közel 400 m2-es zöld felület kerül kialakításra. Míg a gyermekek önfeledten játszanak, addig a felnőttek nyugodtan pihennek!

CSOK igényelhető

Az épülő társasház szinte valamennyi lakásának vásárlásakor a CSOK támogatás igénybe vehető!

Az alaprajzokat honlapunkon vagy az irodánkban lehet megtekinteni.
Az árak, tervek, látványtervek, a műszaki tartalom, a határidők és egyéb részletek megtalálhatóak jelen honlapon. További információkat az alábbi elérhetőségen kérhet:

Kovács Roland
(06-30) 224-8796

vagy írjon nekünk: kovacstuzep@kovacstuzep.hu