Betöltés...

Általános ismertetés

Egerben, a 1638/1 helyrajzi számon, a Régi Cifrakapu u. 32. szám alatt 7 lakásos társasház épül. A lakások várható átadási ideje 2019. tavasza.

A társasház 2 emeletes lesz, földszint, első emelet és tetőtér beépítésű. Valamennyi lakáshoz tartozik erkély vagy terasz. Minden lakás ára tartalmaz egy gépkocsi parkolót a zárt udvaron, valamint két közös tárolót a kerékpároknak és babakocsiknak. A lakások, valamint a tároló helyiségek a lépcsőházon keresztül közelíthetőek meg. A kapualjban kerülnek elhelyezésre a hulladék gyűjtők.

Az épület szerkezete

Az épület nútféderes Wienerberger 38-as kerámia tégla főfalakkal, vasbeton födém szerkezetekkel, fa szerkezetű tetővel, hagyományos fedélszékkel, betoncserép héjalással készül. A lakások között a hangszigetelési előírásoknak megfelelő 25 cm-es Silka típusú hanggátló falazat, az aljzatoknál kopogó hang elleni szigeteléssel úsztatott beton kerül kialakításra.

Az épület külső homlokzatára 10 cm-es EPS polisztirol hőszigetelő rendszer színes műgyantás vakolattal kerül kialakításra, néhány helyen falburkolattal kiegészítve. A tetőtérben 20 cm-es hőszigetelés biztosítja a hő megtartását télen és a kellemes hűvöset nyáron. Az épület szerkezete és hőszigetelése a 2018. évben érvénybe lépő új energetikai követelményeknek is megfelel.

Bejárat

A lakások ára tartalmazza a távirányítóval nyitható bejárati kaput (lakásonként 1 távirányítóval) és kis kaput. A bejáratnál kerül beépítésre a központi kapucsengő is.

Nyílászárók

Homlokzati nyílászárók: műanyag erkélyajtók és ablakok, nyíló, illetve bukó-nyíló vasalattal, belül fehér színben, kívül barna színben. Az alapár tartalmazza a redőny-előkészítést, de nem tartalmazza a redőny tokot és a redőnyt.

Tetőtéri ablakok: Karbantartásmentes, VELUX műanyag tetőtéri ablakok kerülnek beépítésre. Az erős hőkezelt fa magra öntéssel vízálló poliuretán bevonat kerül, mely sosem igényel festést, könnyű tisztán tartani.

Beltéri ajtók: CPL fóliás nagyon tartós, strapabíró fa ajtók, 12 -féle színből kiválaszthatóan. A nyitásirány választható.

Bejárati ajtók: A bejárati ajtók a lakás belső felé eső színe meg fog egyezni a kiválasztott beltéri ajtók színével. A bejárati ajtó "auto küszöbös".

Lakásbejárat nyílászárók: acéltokos biztonsági ajtó

Válaszfalak

Wienerberger tégla válaszfalak az egész épületben! A lakások belső válaszfalait igény szerint, megbeszélés alapján átrendezheti, míg azok el nem készülnek.

Festés

Egyedi falszínek kiválasztása (tapéta, vagy egyéb belső felület kiképzéssel). A fehér vagy pasztell színű festékek árát a lakás ára tartalmazza.

Burkolatok

A burkolatok előzetes időpont egyeztetést követően megtekinthetőek a beruházó egri bemutatótermében:
Új Ház Centrum - Kovács Tüzép Kft., Eger, Nagyváradi út 17.

a meleg burkolatok kiválasztása, az ár tartalmazza laminált padlónál a bruttó 4.500 Ft/m2 értékig. Több mint 50 féle színből kiválasztható.

a hidegburkolatok kiválasztása, az ár tartalmazza a bruttó 5.000 Ft/m2 értékig. Dekor elemek felár ellenében.

Szaniterek

Ahol a műszaki feltételek lehetővé teszik, választhat kádas vagy zuhanyzós fürdőszoba elrendezés között.

Falsík alatti WC tartályok kerülnek beszerelésre, melyek Geberit/Grohe gyártmányúak.

A csaptelepek Grohe/Hansgrohe/Kludi csaptelep családokból választhatóak ki.

Elektromos szerelvények

Elektromos kiállások és kapcsolók helyének szabad megválasztása és típusának, színének kiválasztása.

Az alapár tartalmazza a központi kapucsengőt, a kiviteli terv szerinti kapcsoló és konnektor számot és a riasztó rendszert is.

Beépített riasztó minden lakáshoz

A lakás ára tartalmazza az önálló, rendőrséghez beköthető riasztót.

Gépészet

Minden lakáshoz saját jó minőségű kondenzációs cirkó kazán tartozik, radiátor fűtéssel és termosztáttal.

Az előírás szerint kerülnek beépítésre a szükséges szellőzők a konyhában, fürdőben és WC-ben a kiviteli terv szerint.

Klíma és szellőzés

A természetes szellőzésen kívül a belsőterű helyiségek légcsere biztosítására, fürdőszobai, konyhai gépi elszívására szellőző strangok kerülnek kialakításra. A klímák elhelyezését megtervezzük, igény esetén beszereljük felár ellenében. A kültéri egységek a lakók éjszakai nyugalmát nem zavarják!

A lakások ára tartalmazza az ahhoz tartozó erkélyt vagy teraszt, a közös tárolókat a lépcsőházban és a parkolóhelyet is!

A lakások alapára nem tartalmazza a légkondícionáló berendezéseket, konyhai berendezéseket, gépeket; a beépített bútorokat, szekrényeket; a lámpatesteket, csillárokat, valamint a kábel tv csomag, vezetékes telefon és internet szolgáltatás megrendelését.